Kontakt Kontakt

Kontakt

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål pr. telefon eller mail.

     59432694

     [email protected]

 

Åbningstider:

Vores hovedkontor i Holbæk har dagligt åbent:
Mandag - torsdag: Kl. 8:00 - 16:00
Fredag: Kl. 8:00 - 15:00

Telefonisk henvendelse:
Mandag - torsdag: Kl. 9:00 - 16:00
Fredag: Kl. 9:00 - 15:00

Lokalkontor:

Vig Hovedgade 12, 4560 Vig 
Telefon: 5943 2694

Kontoret har åbent mandag-torsdag mellem kl. 8:30 - 16:00 - Fredag mellem Kl. 8:30 - 15:00

Brug for akut hjælp uden for ovenstående kontortid kontakt:
BELFOR (Skadeservice) Telefon: 7025 5225

 

Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig

 Kunderådgivning

Vi lægger vægt på den individuelle løsning og personlige rådgivning, som nøje tilpasses den enkelte kundes behov. Vi lægger også vægt på, at det daglige arbejde i forbindelse med sagsbehandling foregår tilfredsstillende og tilrettelægges på en sådan måde, at der er fokus på den personlige service.

 

Ny kunde

Som ny kunde vil du møde et lokalt forsikringsselskab, der tager udgangspunkt i dine ønsker og forsikringsbehov. Hos os vil du få tilknyttet en personlig  assurandør.

Ønsker du et besøg?
Vi kommer gerne på besøg og giver dig et konkret tilbud på dine forsikringer, som vi kan sammenligne med dine nuværende forsikringer.
 
Din assurandør

Du har som kunde i HF FORSIKRING altid en fast assurandør tilknyttet. Din assurandør samarbejder med  policeafdelingen og det betyder, at du altid kan komme til at tale med en medarbejder, der kender til netop dine forsikringsforhold.

Find din assurandør: 

 
Policeafdelingen

Policeafdelingens medarbejdere har hver især et tæt samarbejde med assurandørerne. Assurandørerne varetager kundekontakten, og policemedarbejderen har ansvaret for det praktiske i forbindelse med udstedelse af policer m.m.

Skadeafdeling

Skadeafdelingen varetager det daglige arbejde i forbindelse med skadebehandling og yder hjælp i skadesituationen. Er der flere parter involveret i skaden, vil der ofte være behov for kontakt til andre forsikringsselskaber.

Skadeafdelingen arbejder tæt sammen med selskabets taksatorer, hvis opgave er at vurdere og opgøre skaden, men også at være behjælpelig i skadesituationen, så du får mindst muligt besvær og ulempe.

Du kan døgnet rundt anmelde en skade direkte her på hjemmesiden