Studie

Du klarer studierne, vi klarer forsikringerne

Beregn forsikrings pris
Studie Studie

Er du studerende, kan du hos HF FORSIKRING tegne en studieforsikring, der dækker dine væsentligste behov såsom indbo, cykel, ansvar og retshjælp.

Studieforsikringen er baseret på vores familieforsikring, men kan tilpasses præcis til dine behov som studerende. Vi tilbyder fleksible indbosummer startende fra kr. 300.000,- og uden selvrisiko.

For yderligere sikkerhed kan du udvide din studieforsikring med følgende muligheder:

  • Totaldækning, som inkluderer skader på elektronik og pludselige skader.
  • Glas/kummedækning.

Skal du ud og rejse tilbyder vi  årsrejseforsikring med afbestilling.

Husk: Har dine forældre deres familieforsikring i HF FORSIKRING, er du meddækket på deres police indtil du fylder 21 år, forudsat at du bor alene.

Som studerende har du også behov for en ulykkesforsikring. Ulykker kan have store konsekvenser for dine studier, dine fremtidsplaner og ikke mindst for din økonomi. En ulykkesforsikring kan afhjælpe nogle af de økonomiske konsekvenser der ofte følger med, hvis man kommer til skade ved et ulykkestilfælde.

Lad os hjælpe dig med at finde den bedste forsikringsløsning, så du kan passe dine studier uden bekymring.

Fakta om forsikringen
Årsrejseforsikring

Årsrejse - og afbestillingsforsikring, så du kan nyde dine udenlandsrejser uden bekymringer. Om du rejser to eller ti gange om året, er prisen den samme. Vi dækker rejser af en varighed på op til 30 dage.

Single-årsrejseforsikring  kan oprettes hvis du bor alene, og dækker rejser op til 30 dage.

Afbestillingsforsikring

Afbestillingsforsikring dækker udgifter i forbindelse med aflysning af en rejse til udlandet som følge af sygdom, dødsfald m.v. Kan kun tegnes, hvis der samtidig er tegnet årsrejseforsikring.

Totaldækning

Giver erstatning for pludselige skader, funktionsfejl (indefra kommende teknisk skade) og tab af det forsikrede, som ikke er omfattet af den alm. indboforsikring. F.eks. beskadigelse af PC'er, tablet eller mobil, du sætter dig på dine briller, tab af høreapparat m.m.

Glasforsikring

Glasforsikringen dækker brud på forsikringsstedets glas.

Kummedækning

Kumme dækker skader på håndvaske, toiletter og lignende

Beregn pris på Indbo

Område

Beregningsoplysninger

Dækninger


Hvorfor vælge HF FORSIKRING?
HF FORSIKRING er et kundeejet selskab. Det betyder at vi er til for vores kunder og ikke skal genererer overskud til aktionærer. Vores salgsteam bestående af seks assurandører dækker vores forretningsområde Sjælland og Lolland-Falster.
Personlig betjening
Vi lægger stor vægt på den personlige betjening, derfor tilbyder vi stadig et udekørende salgsteam.
Tryghed og rådgivning
Hos HF FORSIKRING går vi op i at skabe tryghed for vores kunder. Derfor er vores forsikringer skræddersyet til netop dine behov. For at give dig den tryghed du har brug for.
Attraktive priser
Fordi vi ikke skal generere store overskud til aktionærer, kan vi tilbyde dig konkurrencedygtige priser.