Erhvervsbilforsikring

Hos HF FORSIKRING får du en forsikring til din erhvervsbil tilpasset dine behov.

Beregn forsikrings pris
Erhvervsbil Erhvervsbil

Erhvervsbilforsikring

Vi tilbyder bilforsikringer der er skræddersyet til dig som kunde, med en forsikringsløsning tilpasset herefter.

Vi tilbyder blandt andet "fri kilometer" på alle bilforsikringer, så du ikke skal bekymre dig om antallet af kørte kilometer. Vores bilforsikringer er meget fleksible og du vælger selv hvilke dækninger du ønsker, om det kun er en ansvarsforsikring, eller om du vil have kaskoforsikring udvidet med for eksempel autohjælp.

Forsikringen omfatter alene erhvervsbiler under 4.000 kg. med kørsel af egne varer og værktøj. Nyværdi max. kr. 405.000 incl. moms.

Det skal bemærkes at erhvervsbilsforsikring ikke kan oprettes, uden at der tegnes mindst en anden forsikring.

Fakta om forsikringen
Dækningsomfang

Ansvar dækker de skader, du forvolder med din bil. Kasko giver erstatning for skader på din egen bil. 

Friskadedækning

Friskadedækning medfører, at du ikke betaler selvrisiko ved følgende skader på bilen: Glasskader på bilens ruder og lygteglas (lygteglas dog selvrisiko kr. 500), Glas- og soltage betragtes ikke som en rude, brand, eksplosion, kortslutning, lynnedslag, tyveri, røveri eller nedstyrtende genstande. Friskadedækning betyder endvidere, at du ikke stiger i præmie, hvis skaden er omfattet af friskadedækngen.

Vejhjælp

Vejhjælpsforsikringen, som udbydes i samarbejde med SOS Dansk Autohjælp. Dækker blandt andet starthjælp, hvis du skal trækkes fri af sneen eller op af grøften, døroplukning eller transport af køretøjet efter en skade. Dækker i Danmark og i det øvrige Europa.

Beregn pris på Erhvervsbil

Beregn prisen på din erhvervsbil eller kontakt din assurandør og hør om dine muligheder.


Hvorfor vælge HF FORSIKRING
HF FORSIKRING G/S er et kundeejet selskab. Vi har et salgsteam bestående af seks assurandører, som dækker vores forretningsområder Sjælland og Lolland-Falster.
Personlig betjening
Vi lægger stor vægt på personlig betjening, da vi tror på, at den bedste måde at hjælpe vores kunder på er ved at lytte til dem og forstå deres individuelle behov.
Tryghed og rådgivning
Hos HF FORSIKRING går vi op i at skabe tryghed for vores kunder. Derfor er vores forsikringer skræddersyet til netop dine behov og giver dig den beskyttelse, du har brug for.
Attraktive priser
Fordi vi ikke skal generere store overskud til aktionærer, kan vi tilbyde dig konkurrencedygtige priser.