MENU

Frivillig arbejdsulykkeforsikring - sikkerhed for selvstændige erhvervsdrivende og medhjælpende ægtefæller

Frivillig arbejdsulykkesforsikring er et tilbud til selvstændige erhvervsdrivende og medhjælpende ægtefæller.

Vil du beskytte dig selv og din medhjælpende ægtefælle bedst muligt mod uforudsete hændelser på arbejdspladsen, bør du overveje at tegne en frivillig arbejdsulykkesforsikring. Arbejdsulykker kan have alvorlige konsekvenser både fysisk og økonomisk, og derfor er det afgørende at have en passende forsikring, der kan hjælpe i tilfælde af skader eller tab af indtægt forårsaget af en arbejdsulykke.

Den frivillige arbejdsulykkesforsikring dækker efter arbejdsskadeforsikringslovens regler. Det er vigtigt at bemærke, at denne forsikring ikke dækker erhvervssygdomme. Ønsker du at være dækket mod sygdomme, der kan opstå som følge af dit erhverv, skal du kontakte Arbejdsmarkedets Erhvervssygdomsdækning på virk.dk.

For at kunne oprette en frivillig arbejdsulykkeforsikring kræves det, at din virksomhed allerede har mindst én anden erhvervsforsikring hos HF FORSIKRING.

Vil du høre mere omkring frivillig arbejdsulykke, kontakt din lokale assurandør. Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige forsikringsløsning, baseret på din virksomheds behov.

FIND DIN ASSURANDØR

 

BEREGN PRIS FRIVILLIG ARBEJDSULYKKESFORSIKRING