Ulykke

En ulykkesforsikring dækker, hvis du kommer ud for en pludselig hændelse, der forårsager personskade.

Beregn forsikrings pris
Ulykke Ulykke

Ulykkesforsikring

Udbetaling fra ulykkesforsikring kan ske hvis ulykkestilfældet medfører varige mén på minimum 5%. Ulykkesforsikringen kan derfor være en god økonomisk håndsrækning til at komme videre, hvis uheldet er ude.

Vælger du en heltidsulykkesforsikring er du dækket hele døgnet. Har du kun behov for dækning i din fritid, kan du vælge at tegne en fritidsulykkesforsikring.

Seniorulykkesforsikring kan tegnes fra det fyldte 69. år som en naturlig forlængelse af den almindelige ulykkesforsikring. Seniorulykkesforsikringen er som udgangspunkt en heltidsulykkesforsikring, dog dækker den ikke i de situationer hvor man er omfattet af Lov om arbejdsskade.

Der er flere muligheder for tilvalgsdækninger, som f.eks. straksdækning – behandlingsudgifter og indlæggelsesdækning. Læs mere om disse tilvalg under beregner.

Fakta om forsikringen
Straksdækning

Kontant erstatning her og nu ved brud på knogler, korsbånd, menisk og akillessene.

Indlæggelsesdækning

Kontant erstatning på kr. 250,- pr. dag ved indlæggelse mere end 3 dage, som følge af et dækningsberretiget ulykkestilfælde.

Behandlingsudgifter

Dækker rimelige og nødvendige behandlinger hos lægeordineret fysioterapeut eller kiropraktor, i tilfælde af dækningsberettiget ulykkestilfælde.

Beregn pris på Ulykke

Såfremt du har spørgsmål eller brug for specielle dækninger, kontakt din lokale assurandør og hør nærmere.

Område

Beregningsoplysninger

Dækninger


Beregningsoplysninger

Dækninger


Børn

Beregningsoplysninger

Gælder alle børn

Dækninger


Hvorfor vælge HF FORSIKRING?
HF FORSIKRING er et kundeejet selskab. Det betyder at vi er til for vores kunder og ikke skal genererer overskud til aktionærer. Vores salgsteam bestående af seks assurandører dækker vores forretningsområde Sjælland og Lolland-Falster.
Personlig betjening
Vi lægger stor vægt på den personlige betjening, derfor tilbyder vi stadig et udekørende salgsteam.
Tryghed og rådgivning
Hos HF FORSIKRING går vi op i at skabe tryghed for vores kunder. Derfor er vores forsikringer skræddersyet til netop dine behov. For at give dig den tryghed du har brug for.
Attraktive priser
Fordi vi ikke skal generere store overskud til aktionærer, kan vi tilbyde dig konkurrencedygtige priser.