Trailer- og teltvogn

Beregn forsikrings pris
Trailer- og teltvogn Trailer- og teltvogn

Trailer- og teltvognsforsikring

Det er den trækkende bils ansvarsforsikring der dækker eventuelle skader som du måtte forvolde under kørslen. Det er derfor dit eget valg, om du ønsker at tegne en kaskoforsikring på din trailer- og teltvogn.

Vi tilbyder ikke kaskodækning til trailere- og teltvogne som er over 15 år gamle.

Fakta om forsikringen
Dækningsomfang

Det er den trækkende bils ansvarsforsikring der dækker eventuelle skader som du måtte forvolde under kørslen med trailer og camp-let . Vi kan tilbyde at oprette kaskodækning på trailere- og Camp-let op til de er 15 år gamle. 

Vejhjælpsforsikring

Du har mulighed for at tegne en vejhjælpsforsikring samtidig med, at du forsikrer dit påhængskøretøj. vejhjælpsforsikringen er en billig forsikring, som sikrer, at du kan få hjælp, hvis dit påhængskøretøj f.eks. trækkes fri af sneen eller op af grøften, skal bugseres til værksted m.v. Dækker i Danmark og i det øvrige Europa.

Beregn pris på Trailer

Beregn prisen på din forsikring herunder, eller kontakt din assurandør for et tilbud.

Område

Beregningsoplysninger

DKK ,00

Dækninger


Hvorfor vælge HF FORSIKRING?
HF FORSIKRING er et kundeejet selskab. Det betyder at vi er til for vores kunder og ikke skal genererer overskud til aktionærer. Vores salgsteam bestående af seks assurandører dækker vores forretningsområde Sjælland og Lolland-Falster.
Personlig betjening
Vi lægger stor vægt på den personlige betjening, derfor tilbyder vi stadig et udekørende salgsteam.
Tryghed og rådgivning
Hos HF FORSIKRING går vi op i at skabe tryghed for vores kunder. Derfor er vores forsikringer skræddersyet til netop dine behov. For at give dig den tryghed du har brug for.
Attraktive priser
Fordi vi ikke skal generere store overskud til aktionærer, kan vi tilbyde dig konkurrencedygtige priser.