Nedlagt Landbrugsforsikring

Kært barn har mange navne - nedlagt landbrug, hobbylandbrug, deltidslandbrug, boliglandbrug, landbo og landbrugsforsikring er alle navne for landbrug uden aktiv drift.

Nedlagt Landbrug Nedlagt Landbrug

Nedlagt landbrugsforsikring, er en forsikringsløsning der indeholder alle nødvendige dækninger for at beskytte de værdier der er tilknyttet din ejendom. Det vil sige:

* Bygninger på ejendommen.

* Løsøre, maskiner og redskaber til gårdens drift og vedligeholdelse.

* Ansvar, dækker det ansvar, der ikke er omfattet af en almindelig privat ansvarsforsikring, f.eks. motoransvar for selvkørende uindregistrerede maskiner, lovpligtig hunde- og hesteansvar.

Vores assurandører lægger stor vægt på nærvær og personlig betjening og er altid parate til at rådgive dig i dine forsikringsvalg, så du får den bedste forsikringsløsning og dermed kan føle dig tryg i dit hjem. Kontakt din assurandør og få et samlet forsikringstilbud på alle dine forsikringer.

Kontakt din assurandør og få et samlet forsikringstilbud på alle dine forsikringer. 

  

Hvorfor vælge HF FORSIKRING?
HF FORSIKRING er et kundeejet selskab. Det betyder at vi er til for vores kunder og ikke skal genererer overskud til aktionærer. Vores salgsteam bestående af seks assurandører dækker vores forretningsområde Sjælland og Lolland-Falster.
Personlig betjening
Vi lægger stor vægt på den personlige betjening, derfor tilbyder vi stadig et udekørende salgsteam.
Tryghed og rådgivning
Hos HF FORSIKRING går vi op i at skabe tryghed for vores kunder. Derfor er vores forsikringer skræddersyet til netop dine behov. For at give dig den tryghed du har brug for.
Attraktive priser
Fordi vi ikke skal generere store overskud til aktionærer, kan vi tilbyde dig konkurrencedygtige priser.