Fritidshus

Tryghed til dit fritidshus

Beregn forsikrings pris
Fritidshus Fritidshus

Fritidshusforsikring

Din fritidshusforsikring giver dig tryghed i tilfælde af skader forårsaget af f.eks. storm, skybrud, indbrud og hærværk. Fritidshusforsikringen inkluderer også en brandforsikring, der giver dækning hvis uheldet er ude og der opstår skader i form af brand, lynnedslag eller kortslutning.

Ydermere rummer fritidshusforsikringen retshjælpsdækning samt husejeransvar, som dækker dit ansvar som ejer af ejendommen.

Det er muligt at udvide Fritidshusforsikringen med følgende tilvalg:

 • Svamp- og insekt
 • Råddækning
 • Skjulte rør og stikledninger
 • Glasdækning
 • Sanitetsdækning
 • Vandspildsdækning
 • Kosmetisk skadedækning
 • Køle/dybfrost
 • Småbåde og windsurfere
 • Fiskeudstyr
 • Indbo - forsikringssum fra kr. 50.000 
Fakta om forsikringen
Dækningsomfang

Din fritidshusforsikring giver dig tryghed i tilfælde af skader forårsaget af f.eks. storm, skybrud, indbrud og hærværk. Fritidshusforsikringen inkluderer også en brandforsikring, der giver dækning hvis uheldet er ude og der opstår skader i form af brand, lynnedslag eller kortslutning.

Ydermere rummer fritidshusforsikringen retshjælpsdækning samt husejeransvar, som dækker dit ansvar som ejer af ejendommen

Svamp- og insektdækning/råddækning

Svamp- og insektdækning dækker skader forårsaget af træ- og murødelæggende angreb af svamp og insekter. Råddækning giver mulighed for erstatning som følge af råd. Det vil sige skader på træ, der skyldes svampe og/eller bakterier, som langsomt ødelægger træet.

Skjulte rør og stikledninger

Alle de rør, der er inde i dit hus, som du ikke umiddelbart kan se og har adgang til, kaldes skjulte rør. Disse rør kan for eksempel være rørinstallationer, der er støbt ind i eller skjult i gulve, kanaler, krybekældre, vægge og skunkrum. En stikledningsforsikring dækker udvendige strømledninger samt vand- og afløbsinstallationer

Glasdækning

Dækker brud på ejendommens glas

Kummedækning

Dækker skader på håndvaske, toiletter og lignende

Vandspildsdækning

Dækker økonomisk tab i form af vand- og vandafledningsafgift i forbindelse med brud på vandforsyningsledning.

Kosmetisk skadedækning

Giver mulighed for udbedring af kosmetiske forskelle på fliser/klinker, glas og sanitet (kummer).

Solcelleanlæg

Solcelleanlæg er omfattet af parcelhusforsikringen, idet det dog bemærkes, at skader, der kan henføres til fejl ved konstruktion og opsætning eller opsætning af uautoriseret installatør, ikke er omfattet af forsikringen. Det samme gælder andre skader på bygningen som følge heraf. Anlæggets værdi er incl. montering og moms.

Beregn pris på Fritidshus

Beregn pris på din fritidshusforsikring herunder, eller kontakt din assurandør for tilbud.

Område

Beregningsoplysninger

Dækninger


Hvorfor vælge HF FORSIKRING?
HF FORSIKRING er et kundeejet selskab. Det betyder at vi er til for vores kunder og ikke skal genererer overskud til aktionærer. Vores salgsteam bestående af seks assurandører dækker vores forretningsområde Sjælland og Lolland-Falster.
Personlig betjening
Vi lægger stor vægt på den personlige betjening, derfor tilbyder vi stadig et udekørende salgsteam.
Tryghed og rådgivning
Hos HF FORSIKRING går vi op i at skabe tryghed for vores kunder. Derfor er vores forsikringer skræddersyet til netop dine behov. For at give dig den tryghed du har brug for.
Attraktive priser
Fordi vi ikke skal generere store overskud til aktionærer, kan vi tilbyde dig konkurrencedygtige priser.