Campingvogn

Nyd ferien på hjul

Beregn forsikrings pris
Campingvogn Campingvogn

Campingvognsforsikring

Har du et rullende sommerhus i form af en campingvogn? Så vil du naturligvis gerne forsikre den bedst muligt så ferien kan nydes uden bekymringer.

Det er den trækkende bils ansvarsforsikring der dækker eventuelle skader som du måtte forvolde under kørslen, det er derfor dit valg om du ønsker at tegne kaskoforsikring på vognen.

Husk, at forsikringen for campingvogne ikke dækker stormskader på fortelte i perioden 1. oktober til 31. marts, medmindre du har tegnet en særlig dækning for helårs- og vintertelte.
Vi tilbyder ikke kaskodækning for campingvogne over 15 år.

Fakta om forsikringen
Dækningsomfang

Det er den trækkende bils ansvarsforsikring der dækker eventuelle skader som du måtte forvolde under kørslen med campingvogne. Vi kan tilbyde at oprette kaskodækning på campingvogne op til de er 15 år gamle. 

Vejhjælpsforsikring

Du har mulighed for at tegne en vejhjælpsforsikring samtidig med, at du forsikrer din campingvogn. vejhjælpsforsikringen er en billig forsikring, som sikrer, at du kan få hjælp, hvis dit påhængskøretøj f.eks. skal trækkes fri af sneen eller op af grøften, skal bugseres til værksted m.v. Dækker i Danmark og i det øvrige Europa.

Beregn pris på Campingvogn

Beregn prisen på din forsikring herunder, eller kontakt din assurandør for et tilbud.

Område

Beregningsoplysninger

DKK ,00
DKK ,00

Dækninger


Hvorfor vælge HF FORSIKRING?
HF FORSIKRING er et kundeejet selskab. Det betyder at vi er til for vores kunder og ikke skal genererer overskud til aktionærer. Vores salgsteam bestående af seks assurandører dækker vores forretningsområde Sjælland og Lolland-Falster.
Personlig betjening
Vi lægger stor vægt på den personlige betjening, derfor tilbyder vi stadig et udekørende salgsteam.
Tryghed og rådgivning
Hos HF FORSIKRING går vi op i at skabe tryghed for vores kunder. Derfor er vores forsikringer skræddersyet til netop dine behov. For at give dig den tryghed du har brug for.
Attraktive priser
Fordi vi ikke skal generere store overskud til aktionærer, kan vi tilbyde dig konkurrencedygtige priser.