BMW

BMW bilforsikring med tryghed

Beregn forsikrings pris
BMW bilforsikring BMW bilforsikring

Hos HF FORSIKRING tilbyder vi BMW bilforsikring skræddersyet til dig som kunde. Vi lytter til dine ønsker og behov, og tilpasser din forsikringsløsning herefter. 

Vi tilbyder "fri kilometer" på alle bilforsikringer, så du ikke skal bekymre dig om antallet af kørte kilometer. Vores bilforsikringer er meget fleksible og du vælger selv hvilke dækninger du ønsker, om det kun er en ansvarsforsikring, eller om du vil have kaskoforsikring udvidet med friskadedækning og parkeringsskade m.m.

Det skal kunne betale sig at være helkunde hos os, og derfor tilbyder vi samlerabat på op til 20% på bilforsikringen, hvis du samler flere forsikringer.

For at være helkunde er forudsætningen, at der indtegnes 2 forskellige forsikringer udover bil. Disse to forsikringer kan vælges mellem følgende: indbo-, hus-, fritidshus- eller ulykkesforsikring.

Herunder kan du se flere af de fordele der kan opnås som helkunde i HF FORSIKRING: 

Fordele som helkunde:

  • Op til 20% i samlerabat på bilforsikringer
  • Elitebilist fastpræmie - rykker ikke trin ved skader
  • Fri kilometer
  • Autohjælp er gratis 1. år (nye helkunder)
  • SOS redningshjælp i EU (kræver kasko)
  • Frit værkstedsvalg
  • Fordelsværksteder (ved visse skadestyper) med lånebilsordning, udvidet reklamationsret og ren bil retur
Fakta om forsikringen
Dækningsomfang

Ansvar dækker de skader, du forvolder med din bil. Kasko giver erstatning for skader på din egen bil. Friskade medfører, at du ikke betaler selvrisiko ved følgende skader på bilen: Glasskader (lygteglas dog selvrisiko kr. 500), brand, eksplosion, kortslutning, lynnedslag, tyveri, røveri eller nedstyrtende genstande. Friskade betyder endvidere, at du ikke stiger i præmie, hvis der er tale om en bonusreguleret forsikring

Antal skadefri år

Her anfører du, hvor mange år du har kørt skadefrit som registreret bruger af bil. Hvis du har optjent mindst 9 års skadefri kørsel, vil du automatisk blive indplaceret på en fastpræmieforsikring. Det betyder, at præmien ikke stiger i forbindelse med en skade. Man kan have fastpræmieforsikring på to køretøjer i hver husstand.

Friskadedækning

Friskadedækning medfører, at du ikke betaler selvrisiko ved følgende skader på bilen: Glasskader på bilens ruder (glas- og soltage betragtes ikke som en rude), brand, eksplosion, kortslutning, lynnedslag, tyveri, røveri eller nedstyrtende genstande. Lygteglas har en selvrisiko kr. 500

Friskadedækning betyder endvidere, at du ikke stiger i præmie, hvis skaden er omfattet af friskadedækngen. 

Parkeringsskade

Parkeringsskade dækker skader, der er forvoldt af en ukendt skadevolder, når bilen ellers holder lovligt parkeret. Dækningen betyder blandt andet, at du kun betaler en meget beskeden selvrisiko på kr. 572. Dækningen omfatter skader indtil kr. 11.475.

Vejhjælpsforsikring

Vejhjælpsforsikringen, som udbydes i samarbejde med SOS Dansk Autohjælp, dækker bl.a. starthjælp, hvis du skal trækkes fri af sneen, op af grøften, døroplukning eller transport af køretøjet efter en skade. Dækker i Danmark og i det øvrige Europa.

Førerpladsdækning

Sammen med din bilforsikring kan du tilkøbe en førerpladsdækning, som dækker føreren af bilen, når denne ikke kan opnå erstatning fra en modpart, dennes ansvarsforsikring eller arbejdsskadeforsikring. Dækningen giver mulighed for at få erstatning ved erhvervsevnetab, tabt arbejdsfortjeneste, varigt mén m.m. Se mere i forsikringsbetingelserne.

Beregn pris på Bil

Bemærk at vi ikke tilbyder kaskoforsikring til alle bilmærker og biltyper. Derudover kan det være nødvendigt at være helkunde hos os ved tegning af visse bilmærker og biltyper, når du ønsker at tegne kaskoforsikring på din bil.

Beregn prisen på din bilforsikringen herunder, eller kontakt din assurandør og hør om dine muligheder herunder bonusindplacering.

 

BEMÆRK AT DEN BEREGNEDE PRIS ER OPLYST MED SAMLERABAT

 

For at være helkunde er forudsætningen, at der indtegnes 2 forsikringer udover bil. Disse to forsikringer kan vælges mellem følgende forsikringer: indbo-, hus-, fritidshus- eller ulykkesforsikring.

Område

Beregningsoplysninger

   

Dækninger

BEMÆRK AT DEN BEREGNEDE PRIS ER OPLYST MED SAMLERABAT


Hvorfor vælge HF bilforsikring
Vi tilpasser forsikringen efter dine behov og har et af markedets mest attraktive produkter. Se blot nogle af fordelene her:
Samlekunderabat til bilejere
Det skal kunne betale sig at være helkunde hos os, og derfor tilbyder vi samlerabat på op til 20% på bilforsikringen. For at være helkunde er forudsætningen, at der indtegnes 2 forsikringer udover bil. Disse to forsikringer kan vælges mellem følgende forsikringer: indbo-, hus-, fritidshus- eller ulykkesforsikring.
Friskadedækning
Vores friskadedækning indeholder glasdækning, der er ingen selvrisiko på rudeglas ved stenslag og rudeskift.
Bilforsikring med "fri kilometer"
Det betyder at du ikke skal bekymre dig om antallet af kørte kilometer.