MENU

Når skaden er sket

Ring til os på telefon 5943 2694 for at anmelde skaden, eller anmeld online her på hjemmesiden.

 

Udfyld skadesanmeldelsen online


Akut Skadehjælp

Hvis du kommer ud for en skade, f.eks. på grund af en brand, indbrud, eller storm etc., skal du hurtigst muligt anmelde skaden til os.

Ring til os på telefon 5943 2694 i dagtimerne og tryk 2 for skade.

Uden for normal åbningstid skal du ringe til følgende:

BELFOR 
Telefon 7025 5225

De vil være behjælpelig med råd og vejledning.

Vejhjælp

Vi gør opmærksom på, at skadehjælp vedrørende din bil skal rettes direkte til SOS Dansk Autohjælp, såfremt du har tegnet denne dækning på din bilforsikring.

Kontakt skal ske på følgende:


Rejseforsikring

Har du behov for akut hjælp i forbindelse med din rejse, bedes du tage kontakt direkte til SOS International a/s på telefon +45 7010 5050, såfremt du har tegnet årsrejseforsikring.

 

Skade på bilglas

Hvis du har tegnet kaskoforsikring med friskadedækning har HF FORSIKRING en aftale med Carglass om reparation eller udskiftning - også i udlandet. Se mere på carglass.dk - tryk HER (hvor du også kan booke en tid til reparation) eller ring direkte til Carglass på telefon +45 4322 9984.
 

Fordele ved aftaleværksteder

I samarbejde med Taksatorringen kan HF FORSIKRING tilbyde følgende fordele ved valg af et af de værksteder som Taksatorringen samarbejder med.

  • Hvis du vælger et af de værksteder, som Taksatorringen kan anbefale, får du bl.a. stillet lånebil til rådighed i reparationstiden.
  • Taksatorringen kontrollerer alle værksteder, som de har en aftale med. Værkstedet har forpligtiget sig til at udføre reparationen efter bilfabrikkens forskrifter. Reklamationsretten på reparationen udvides med 1 år ud over de 2 år, som er lovpligtigt, dvs. 3 år.
  • Bilen leveres rengjort tilbage (vasket og støvsuget).
  • Lånebil med min. 100 fri km pr. dag ekskl. brændstof i låneperioden. Kørsel herudover koster max. 2,00 kr./km. inkl. moms. Selvrisikoen i henhold til "Lejebilsbekendtgørelsen" § 13 er max. 5.000 kr. Afdækning af selvrisiko ved skade udgør max. 75 kr. pr. dag, dog max. 400,00 kr. for hele reparationsperioden (gældende i 2016).
  • Hvis køretøjet på grund af skaden ikke kan køre, stilles fri lånebil til rådighed umiddelbart efter skaden. Ved totalskade eller glasskade stilles der dog ikke fri lånebil til rådighed.

Taksatorringen har udvalgt værkstederne primært på baggrund af deres kvalitet og kundeservice.

HF FORSIKRING faktureres ikke for lånebiler.

Begræns skaden

Du har pligt til at begrænse skaderne. Rimelige udgifter til redning, bevaring og oprydning betales af skadelidtes forsikringsselskab.

+ Undgå at skaden bliver værre - begræns dens omfang så meget som muligt.

+ Vent med at reparere noget, til vi har givet besked.

+ Smid ikke beskadigede genstande ud før en taksator fra HF FORSIKRING har
   foretaget en besigtigelse, eller din erstatningssag er afsluttet.

+ Fotografer eventuelt skaderne.