MENU

Indboforsikring

Indboforsikring - Tryghed i dit hjem

Med en indboforsikring, hos os kaldet familieforsikring, er dine værdigenstande og ejendele dækket i tilfælde af skader forårsaget af brand, vand eller tyveri.

Familieforsikringen kan oprettes med en indbosum fra kr. 300.000,- og har som standard kr. 0,- i selvrisiko, men forsikringen er fleksibel og kan skræddersyes præcis til dig, så den dækker dine specifikke ønsker og behov.

Forsikringen dækker også ansvar, det betyder, at hvis du ved et uheld ødelægger ting eller forvolder skade på en person som privatperson, så er du også dækket.

Familieforsikringen kan blandt andet udvides med:

* Årsrejse - og afbestillingsforsikring, så du kan nyde dine udenlandsrejser uden bekymringer. Om du rejser to eller ti gange om året, er prisen den samme. 

* Totaldækning, indeholder elektronik og pludselig skadedækning. Dækningen giver ekstra tryghed og beskyttelse af dine elktroniske enheder og udstyr. 

* Glas - og kummedækning

 

Har du installeret alarm i dit hjem, er der mulighed for rabat. 

Vores assurandører lægger stor vægt på nærvær og personlig betjening og er altid parate til at rådgive dig i dine forsikringsvalg, så du får den bedste forsikringsløsning og dermed kan føle dig tryg i dit hjem.

 

SE FAKTAARK FAMILIEFORSIKRING

SE FAKTA-ARK ÅRSREJSEFORSIKRING

SE FAKTA-ARK SINGLE-ÅRSREJSEFORSIKRING

 

Såfremt du har brug for andre indbosummer eller specielle dækninger, kontakt din lokale assurandør og hør nærmere.

FIND DIN ASSURANDØR

FAMILIEFORSIKRING BEREGN PRIS

Læs mere om totaldækning
Læs mere om sanitetsdækning
Læs mere om årsrejseforsikring
Læs mere om afbestillingsforsikring