Erhvervsforsikring

Din tryghed som akupunktør

Beregn forsikrings pris
Erhvervsforsikring akupunktør Erhvervsforsikring akupunktør

ERHVERVSFORSIKRING

Med en erhvervsforsikring som akupunktør sikrer du din virksomhed mod økonomiske tab ved f.eks. brand, tyveri og vandskade. Manglende forsikringsdækning kan have alvorlige økonomiske konsekvenser for din virksomhed. Uden den rette forsikringsdækning kan det betyde, at virksomheden er tvunget til at lukke eller fyre medarbejdere for at overleve økonomisk.

 

Find din assurandør

I HF FORSIKRING ønsker vi at yde en personlig service, derfor får du tildelt en personlig assurandør fra vores salgsteam. Din assurandør hjælper dig med at finde den rigtige forsikringsløsning, tilpasset dine behov.

 

Fakta om forsikringen
Dækningsomfang

Med en erhvervsforsikring sikrer du din virksomhed mod økonomiske tab ved f.eks. brand, tyveri og vandskade. Forsikringen indeholder endvidere El-skadedækning og driftstabsforsikring.

Forsikringen kan endvidere udvides med glas- og sanitetsdækning.

Beregn pris på Erhverv

Beregn prisen på din erhvervsforsikring eller kontakt din assurandør og hør om dine muligheder.


Hvorfor vælge HF FORSIKRING
HF FORSIKRING G/S er et kundeejet selskab. Vi har et salgsteam bestående af seks assurandører, som dækker vores forretningsområder Sjælland og Lolland-Falster.
Personlig betjening
Vi lægger stor vægt på personlig betjening, da vi tror på, at den bedste måde at hjælpe vores kunder på er ved at lytte til dem og forstå deres individuelle behov.
Tryghed og rådgivning
Hos HF FORSIKRING går vi op i at skabe tryghed for vores kunder. Derfor er vores forsikringer skræddersyet til netop dine behov og giver dig den beskyttelse, du har brug for.
Attraktive priser
Fordi vi ikke skal generere store overskud til aktionærer, kan vi tilbyde dig konkurrencedygtige priser.